Uit de verf komen als professional

auteur: Mark Nieuwenhuizen
July 9, 2012

Al na een paar minuten komt de aap uit de mouw. De ondernemer die bij mij aan tafel zit om kennis te maken, vertelt over haar voormalige successen. En over de teleurstellingen die daar altijd op volgden. Ik luister naar de vrouw die sterk en vol zelfvertrouwen overkomt, maar toch nooit echt uit de verf lijkt te zijn gekomen. Zonder zich er bewust van te zijn, legt ze feilloos de vinger op haar eigen zere plek. Wanneer ik haar in andere woorden en vanuit een ander perspectief duidelijk maak waar haar weerstand steeds groter bleek dan haar toegevoegde waarde, zie ik de puzzelstukjes in elkaar vallen. Ze slaat haar handen voor haar mond. “Heb ik mezelf meer dan tien jaar steeds maar weer laten struikelen over zoiets eenvoudigs?,” vraagt ze vol ongeloof.

Loop jij ondanks je goede opleiding, een behoorlijk zelfvertrouwen en een rugzak vol kennis en ervaring ook steeds tegen hetzelfde probleem aan? Voel je dat het je toch niet lukt om echt uit de verf te komen? Maak dan een afspraak op www.marknieuwenhuizen.nl om kennis te maken. Ik laat je dan zien waarom jij je kracht ten volle kan benutten.

Category: Marketing | RSS 2.0 | Give a Comment | trackback

No Comments

Leave a Reply